Program


Bran együttes

Bran együttes

30 évvel ezelőtt a Bran együttes alakulásakor az országszerte megnyíló fantasztikus alternatív klubok és kocsmák, az ír zene magyarországi térhódítása és a mindenkire jellemző lelkesedés segítette a zenekar ismertté válását.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 18:00

Az együttes 1993 óta játszik Budapesten, a XII. kerületi Jókai Klubban, ahol a ’90-es évek egyik ír zenei központja működött rendszeres koncertekkel, Szt. Patrik napi fesztiválokkal, tavaszi Kerty Partikkal és a HIFA (Magyar-Ír Baráti Szövetség) kulturális programjaival. A Bran tevékeny részt vállalt a programok szervezésében, majd állandó klubjával itt folytatta tovább koncertjei mellett a kelta népekről szóló ismeretterjesztést is.

A klubban írországi, skóciai és Bretagne-ban szerzett élményeiket, az őket ért zenei és kulturális hatásokat és a zenében megfogalmazódó töretlen, bár árnyaltabb optimizmust szeretnék a hallgatók számára átadni, átélhetővé tenni.

A havonta egyszer tartott klubban Írországot, Skóciát, Bretagne-t idéző diaképek segítségével mesél Kovács Gábor a gazdag kelta mitológia avatott képviselőjeként, beszél a kelta népek sokszínű kulturális hagyományairól, ezután természetesen sok-sok zene, a koncertek során pedig néha a zenekar régebbi közreműködői is fellépnek.


Mindenkit szeretettel várunk!

Az együttes tagjai:

Kovács Gáborján – koncertina, ének, mesék, bodhrán (ír kézidob);
Császár Róbert – gitár;
Nagy Katalin – furulyák;
Mózer Tamás – mandolin;
Kis Sándor – bodhrán (ír kézidob)

Ajánlatunk


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!