Program


BQW 3/2 Art Budapest Quartet

BQW 3/2 Art Budapest Quartet

A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 15:00

A Budapest Kvartett Hétvége harmadik alkalommal kerül megrendezésre 2020. március 27-29 között a Nádor Teremben. A minifesztivál a kamarazenei műfajok csúcsát, a vonósnégyest kívánja középpontba állítani a hazai klasszikus zenei élet kiemelkedő együtteseinek részvételével. Idén a 20. század egyik legnagyobb zeneszerzőjének összes vonósnégyese alkotja a műsort: Dmitrij Sosztakovics ritkán hallható tizenöt kvartettje csendül fel a fesztivál keretén belül.

Műsor:Sosztakovics: Desz-dúr vonósnégyes no.12
b-moll vonósnégyes no.13

Az Art Budapest Quartettet 2016 szeptemberben alapította Stoll Péter az Anima Musicae Kamarazenekar tagjaiból. Lemezre vették Janacek 2.,valamint Dvorak F-dur (Amerikai) vonósnégyesét. Megalakulásuk óta felléptek többek között a Nádor teremben,az Óbudai Társaskörben, a pesterzsébeti Csili Művelődési Központban,a sülysápi Wass Albert Művelődési Központban, a kapolcsi Művészetek Völgyében, a Miskolci Operafesztiválon, valamint az első Budapest Quartet Weekenden játszották Beethoven cisz-moll vonósnégyesét. Franciaországban a Párizsi Magyar Intézetben, Lille-ben és Grenoble-ban vendégszerepeltek.

Az együttes jelenlegi tagjai: András Mátyás 1.hegedű, Báthori András 2.hegedű, Ribly Péter brácsa és Stoll Péter gordonka

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!