Program


Boldogasszony Anyánk

Boldogasszony Anyánk

Ezen az estén, Nagyboldogasszony ünnepének előestéjén, különböző korok legszebb Mária-himnuszai szólalnak meg a Szent Efrém Férfikar tolmácsolásában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 14. szerda, 18:00

Zemplén katolikus és bizánci szertartású népei körében évszázadok óta kiemelt tisztelet övezi Szűz Máriát, az Istenszülőt. Számtalan templom búcsúja kötődik hozzá, gyönyörű szobrok, képek, ikonok, himnuszok és csodás gyógyulások emléktáblái hirdetik közbenjáró irgalmát. Baskó görögkatolikus, Szűz Mária Oltalma templomát is az ő tiszteletére szentelték. Ezen az estén, Nagyboldogasszony ünnepének előestéjén, különböző korok legszebb Mária-himnuszai szólalnak meg a Szent Efrém Férfikar tolmácsolásában. Ősi bizánci- és gregorián énekek, középkori kanciók és népénekek, valamint kiváló közép-európai és szláv mesterek: Biebl, Golemovic, Janáček, Liszt, Rachmaninov, Schneider-Trnavský, Twardowski művei. Sokféle nyelven és sokféle korszakból – egyazon imádságos lelkülettel.

Szent Efrém Férfikar
Bubnó Tamás, Oláh Marcell, Ress Tamás, Balázs Edgár, Tóth Péter, Nagy Bertalan, Pechan Kornél, Bubnó Márk

A hangverseny után a férfikar a templomban az esti Paraklisz szertartáson is énekel, ami az Istenszülő tiszteletére összeállított görögkatolikus imafüzér.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!