Program


Boldizsár Ildikó és Bóna László előadása- Csodára várva

Boldizsár Ildikó és Bóna László előadása- Csodára várva

Mire várunk, amikor „csodára várunk”? Hová menjünk, amikor azt halljuk: „menj a csudába”!? Miben hiszünk tulajdonképpen, amikor azt mondjuk: „Itt már csak a csoda segít”? Miért csak három napig tart minden csoda? És tényleg csak addig tart?

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 20. vasárnap, 16:00

Egyáltalán mi a csoda? Fizikai törvények megsértése, isteni beavatkozás, mágia vagy esetleg valami más? Boldizsár Ildikó és Bóna László közös estje a csodák valóságát és metafizikáját járja körül azzal a széles tapasztalati, gyakorlati és elméleti háttérrel, amely mindkettőjük munkásságát meghatározza és hitelessé teszi. Ráadásul még mesemondás is lesz!

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!