Program


Bohemian Betyars - Betyárvilág

Bohemian Betyars - Betyárvilág

A borsodi fiúk visszanyúlnak zenéjük autentikus gyökereihez, és újragondolt hangszereléssel, extra hangszerekkel és a Parno Graszt vendégeskedésével lépnek színpadra. A Betyárvilág minden szegletét bejárják - úgy, ahogyan még nem hallhattuk tőlük sem!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 12. kedd, 20:00

Bohemian Betyars - Betyárvilág
HEY, JUNE!

A Bohemian Betyars már jó ideje az egyik legnépszerűbb magyar zenekar, sőt, nemzetközileg is komoly sikereket ér el energikus, felvillanyozó koncertjeivel. Speed-folknak vagy freak-punknak is hívott stílusukban ott a punkos lendület, a skás szökellés, keserédes érzelmek, balkáni és cigány turbófolk, de most olyan koncertre készülnek, amilyet még nem adtak. A borsodi fiúk visszanyúlnak zenéjük autentikus gyökereihez, és újragondolt hangszereléssel, extra hangszerekkel és a Parno Graszt vendégeskedésével lépnek színpadra.

A 2009 óta működő Bohemian Betyars koncertjeinek közvetlen, ösztönből áradó, életigenlő hangulata felszabadítja a közönséget, az ember zsigereibe hatol és minden lábat táncra bír. Hitelesen képviselik a hazai keserédes létszemléletet, de a zenekart talán az teszi a legkülönlegesebbé, hogy ez az életérzés teljesen autentikusan árad zenéjükből, mivel a kezdeti időkben igazi csavargók módjára, utcazenélve járták be Európát. Mára a hazai és európai klubok és fesztiválok visszatérő vendégei, de turnéztak már Kínában, Dél-Koreában, Japánban és az Egyesült Államokban. Most azonban másra készülnek, alapvető hatásaik, a magyar népzene, a tradicionális cigányzene és a balkáni, fúvósokban dús folk kimeríthetetlen tárházán keresztül szeretnék bemutatni nem szokványos műsorukat, és újragondolt, áthangszerelt dalaikat. A hatfős zenekar a koncert során kiegészül további fúvósokkal, vonósokkal és a Parno Graszt zenekar tagjaival. A Betyárvilág minden szegletét bejárják - úgy, ahogyan még nem hallhattuk tőlük sem!

Bohemian Betyars:
hegedű, ének - Palágyi Máté
akusztikus gitár, ének - Szűcs Levente
basszusgitár, vokál - Fehér Gábor
elektromos gitár, vokál - Mihályfi Máté
trombita - Kondor Domonkos
dob - Dankó Dániel
ütőhangszerek - Sárkány Bertalan

Vendégek:
tambura, ének: Oláh József (Parno Graszt)
harmonika, ének: Oláh Krisztián (Parno Graszt)
ének: Szirota Jennifer (Parno Graszt)
hegedű: Szilágyi Tóni (Parno Graszt)

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be: férjhez ment.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!