Program


Aktuális előadások



Május 31. és június 2. között családi eseményekkel, koncertekkel, irodalmi programokkal, tárlatvezetésekkel, workshopokkal és gasztro-meglepetésekkel várjuk az érdeklődőket a Várkert Bazárban, amely tíz éve a világ egyik legveszélyeztetettebb műemlékéből újra pezsgő kulturális szórakozóhellyé, különleges Neoreneszánsz kertjével Budapest ékkövévé vált.

Június 2-án a Besh o droM zenekar koncertjével zárul a VárkertFeszt, ahol ezen az estén vendég lesz Másik János is. A Besh o droM zenekar megalakulása válasz egy soha fel nem tett kérdésre. Látszólag össze nem illő emberek, látszólag össze nem illő zenei stílusokat vegyítettek lázas igyekezettel és türelmetlenséggel. Azóta eltelt két és fél évtized, a zene mégsem lett kiszámíthatóbb, egyfélébb, határozottan valamilyen. Helyette a Besh o droM lett stílus- és védjegy. Nevük mára egyet jelent a fékevesztett ritmus és dallamkavalkáddal, virtuózitással kezelt hangszerekkel, garantáltan jókedvre derülő, táncra perdülő közönséggel. Lelkesedésük lankadatlan, egy-egy zenei viccért nem kell a szomszédba menniük, bátran keverik zenei koktélokat, látszólag össze nem illő ízeket honosítanak meg úgy, hogy a gyanútlan kóstoló újra és újra, még és még akar.

Huszonöt év nem a világ, de jó érzés tudni, hogy felnőtt egy generáció, akinek a Besh o droM nélkül nem volt világzene.

Esőnap nincs!

Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

Ajánló


Izgalmas műsorral várja a közönséget a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és vendége, a hegedűművészként és karmesterként egyaránt pódiumra lépő francia muzsikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!