Program


Bereczki Zoltán - Szenvedély koncert

Bereczki Zoltán - Szenvedély koncert

A népszerű színész-énekes egy teljesen új hangzásvilágú, egyedi hangulatú koncerttel köszönti az édesanyákat és rajongóit. Az énekes több külföldi szerzővel és neves DJ-vel készít új anyagot, de eddig megjelent két szólólemezének slágerei is helyet kaptak debütáló koncertműsorában, a Szenvedélyben.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 6. hétfő, 19:00

Országunk egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett, sokoldalúsága tesz igazán különlegessé! EMeRTon-díjas színész „az év musical színésze kategóriában", zenei producer, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja.

"A koncert címe is mutatja, a szenvedély, az nem változik" - mondja az énekes

Közreműködnek:
Balogh László – dob
Bubenyák Zoltán - billentyű
Csiszár Ferenc – gitár
Studniczky László – basszusgitár
Kiss Enikő – vokál
Tiborcz Zsófia – Vokál

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!