Program


Bencs estek: Többszemközt - Széles Zitával
2

Bencs estek: Többszemközt - Széles Zitával

Gyermekkori álma vált valóra azzal, hogy színész lett. 2001-ben az a vágya is teljesült, hogy a Móricz Zsigmond Színház társulatához tartozzon. Kedvenc műfaja a tragikomédia, fontosnak tartja a humort.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 12. kedd, 17:30

Többszemközt Széles Zitával

Széles Zita Fehérgyarmaton született, az általános iskolát viszont már Dunakeszin kezdte, de a szíve vissza-visszahúzta szülőföldjére. A nyíregyházi színház bűvkörébe színművészeti főiskolásként került, amikor megnézte a Szász János rendezte Ványa bácsit. Olyannyira magával ragadta az előadás, hogy ezt követően többször látta, a budapesti Katona József Színház Kamrájában is. Innen eredeztethető titkolt álma, hogy a nyíregyházi társulat tagja legyen. Az álmok sokszor válnak valóra: a diploma után egy évvel, 2001-ben Tasnádi Csaba igazgató szerződtette, s a már felújított színházépületben kezdte itteni pályáját. Az idén húszesztendős jubileumát, társulati tagságát ünnepelheti a Móricz Zsigmond Színház kedvelt művésze.

Október 12-én a Többszemközt estek házigazdája, Kováts Dénes szerepeiről, a színpadi- és színészlét örömeiről és nehézségeiről, szerepekről, anyaságról és a színház varázsáról is faggatja majd vendégét.

Az előadás időtartalma 1 óra.

Kedves Nézőink!

Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!