Program


Bencs estek - Császár Zoltán-Tapolcai Zoltán: Ablak a fényre

Bencs estek - Császár Zoltán-Tapolcai Zoltán: Ablak a fényre

Zenés történelmi emlékjáték az 1956. októberi nyíregyházi eseményekről
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az Ablak a fényre az 1956-os forradalom nyíregyházi történéseiről emlékezik meg. Történeti forrásokat, levéltári dokumentumokat és bírósági jegyzőkönyveket is alapul véve dolgozták fel az emlékezetes, ám annál fájdalmasabb napok történéseit. A csupán néhány szereplős, könnyűzenei, kvázi "kamarazenei" kísérettel játszott darab Nyíregyháza 1956-os mártírjainak állít emléket és egyszerre történelmi hitelességre és lírai érzelmességre is törekedve könnyezi meg a hősöket.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!