Program


Bencs estek - AcapellArt Énekegyüttes műsora

Bencs estek - AcapellArt Énekegyüttes műsora

Február 26. Bencs-estek: Acapellaart együttes

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 26. kedd, 17:30

Az AcapellArt Énekegyüttes 2013. májusában alakult. A hat énekes mindegyike a Kodály Zoltán Általános Iskola diákjaként és a Cantemus Kóruscsalád kórusainak énekeseként nőtt fel. Több éves tapasztalatuk van tehát a kóruséneklés területén, bár hivatásukat tekintve egyikük sem kizárólag művész.

Az együttes előadásmódjának jellegzetessége többek között az, hogy az angol King’s Singers énekegyüttes hagyományaihoz hasonlóan, kizárólag férfi hangokra épít. A férfiak hangszínének hasonlósága ezekben a harmóniákban egyedien tiszta hangzást kölcsönöz a felcsendülő kórusművek előadásakor.
 

Az együttes tagjai:

Leányvári László – kontratenor
Magyar István – bariton
Eszenyi Gábor – bariton
Nagy Gábor – basszus
Magyar Péter – tenor
Nagy Attila – kontratenor

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Ajánló


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!