Program


Bélamese - Óbudai Danubia Zenekar
2

Bélamese - Óbudai Danubia Zenekar

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 15. szombat, 10:30

Bartók zenéje nem „modern”, nem valami nehéz és disszonáns izé. Ezt csak a felnőtteknek kell leírni még mindig néha (szégyenkezve bár), a gyermekeknek viszont evidens: ezek a művek komplett mesevilágokat tárnak fel, egyértelműen és varázslatos színekben. Illyés, Mikszáth és Weöres a nyelvben, Bartók a hangokban lubickolva mesél és varázsol, sűrű sötét erdőt, napfelkeltét, dérlepte síkságot vagy fülledt, nyári éjszakát, bogarak rejtekhelyét az esőverte levelek között. Természet, színek és ÉLET – ez Bartók zenéje, és ezt az utat járhatják be velünk a gyermekek ezen az egy órás kalandtúrán, akiknek ismerős lesz minden táj és lépés!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!