Program


Bedmakers

Bedmakers

A Bedmakers négy, egyedi zenei univerzumból érkező zenészt egyesít. A brit szaxofonos Robin Fincker, a francia dobos Fabien Duscombs, a hegedűt elektroakusztikusan megszólaltató francia Mathieu Werchowsky és az ír bőgős, Dave Kane a tagjai ennek a zenekarnak, ami sajátos definíciója szerint „tisztelgés egy képzeletbeli folkzenekar előtt”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 20:00

Bedmakers (FR/UK)

Közreműködik:

    Robin Fincker – tenorszaxofon, klarinét
    Mathieu Werchowski – hegedű
    Dave Kane – nagybőgő
    Fabien Duscombs – dob

A Bedmakers négy, egyedi zenei univerzumból érkező zenészt egyesít. A brit szaxofonos Robin Fincker, a francia dobos Fabien Duscombs, a hegedűt elektroakusztikusan megszólaltató francia Mathieu Werchowsky és az ír bőgős, Dave Kane a tagjai ennek a zenekarnak, ami sajátos definíciója szerint „tisztelgés egy képzeletbeli folkzenekar előtt”. Ezzel egyúttal angolszász népzenei inspirációikra is utalnak, arra a termékeny zenei talajra, amit nagy erőkkel igyekeznek feltárni, kiásni, kikaparni, hogy hozzáférjenek a dallamok esszenciájához. Ezek a motívumok aztán a négy improvizatőr sajátos felfogásában már elveszítik eredeti kontúrjaikat, szinte teljesen felismerhetetlenekké válnak, mégis az ismerősség érzetét keltik a hallgatóban. A korábban kortárs programzenét játszó formáció repertoárja ma már egy kimeríthetetlen tégelyhez hasonlít, amiben a saját és a feldolgozott kompozíciók békésen megférnek egymással. A kvartett a rendkívül dinamikus zenei élmény révén igyekszik kiváltani hallgatójából az elengedés érzését, a transzélményt és a táncparketten megtapasztalható kollektív örömöt. A sűrű, izgága zenei momentumok, a vonó szünet nélküli, körkörös áramlása, a szaxofon heves dallamai, és a ritmusszekció polimorf ütemei mind egy közös, láthatatlan tánckoreográfia irányába konvergálnak.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

zenés party két részben

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!