Program


Batu-tá kalandjai

Batu-tá kalandjai

Ajánlott életkor: 3+
45 perc szünet nélkül


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 14:00

Kérdezhetitek - jogosan -, ki ez a Batu-tá, miféle fickó, honnan jött, mit akar itt? Gyanús a név, s ha még látnátok a név mögött megbújó kis fickót - ajjaj! -, akkor lenne csak nagy a riadalom! 

Mert Batu-tá nem más, mint a mi Vitéz Lászlónk afrikai unokatestvére. Fogadjunk, nem tudtátok, hogy Lászlónak van Afrikában is rokonsága? Van bizony, s micsoda fickó! Sok mindenben hasonlítanak egymásra, például mind a kettőjüknek piros a sipkája, egyik sem ijed meg saját árnyékától, és ha kell, mind a kettő előkapja a maga palacsintasütőjét-majomkenyérfa husángját és ... ám most nem árulunk el többet. Gyertek, és ismerkedjetek meg Batu-tával!

Kovács Géza rendező

Író, rendező: Kovács Géza
Zeneszerző: Teszárek Csaba
Látványtervező: Majoros Gyula

Szereplők: Barna Zsombor
Zenei közreműködő: Teszárek Csaba

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

zenés játék két részben

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!