Program


Baro d'evel: Lá
6

Baro d'evel: Lá

Fekete-fehér cirkusz, egy párra és egy pajzsos-varjúra; a formabontó trió akrobatikát és éneket ötvöz egy olyan furcsa környezetben, ahol minden nyomot hagy maga után.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 20:00

Baro d'evel: Lá
70'

 Az életben a legritkább esetben alakulnak a dolgok terv szerint. Sokszor van úgy, hogy mindenki egyszerre akar beszélni, ezért már nem is halljuk meg egymást. Az egy térben való együttélés, ha különbözőek vagyunk, nem is olyan egyszerű... Burleszk és abszurd, a Baro d’evel a közös élet szédületéről mesél, egy olyan életről, amelyben mindig lehet improvizálni, újragondolni és végső soron bármi történjék is az élet úgyis megy tovább…

A férfi, a nő és a madár ebben a folyamatosan változó térben próbálnak együtt maradni, ám ez csak veszélyes de örömteli egyensúlytalanságban lehetséges. Ebben a világban mintha minden csak azért létezne, hogy megzavarják vagy átlépjék. Örömjáték, szívmelengető és költői, akár egy szürreális álom.

A Là egy diptichon első része, egyfajta prológus, amely bevezeti nézőit a Baro d’evel szavak nélküli világába, egy lecsupaszított, nyers világba; ami látszólagos kietlensége ellenére maga az élet. A Baro d'evel olyan egyedi nyelvezetű francia-katalán duó, amelyet Blaï Mateu Trias, katalán bohócok fia és Camille Decourtye alkot, aki lovak és karavánok között nőtt fel. 2000 óta tevékeny az alapvetően cirkuszi társulás, bejárták a világot, az alapító és előadó Camille és Blaï Mateu mellé a Trafó színpadán még Gus, a tréfás kedvű pajzsos varjú csatlakozik.

Szerző és előadó: Camille Decourtye, Blaï Mateu Trias és Gus a tarka varjú
Társrendező: Maria Muñoz – Pep Ramis / Mal Pelo
Társdramaturg: Barbara Métais-Chastanier
Díszlettervező: Lluc Castells, Mercè Lucchetti segítségével
Zenei együttműködő partner és zeneszerző: Fanny Thollot
Fénytervező: Adèle Grépinet
Jelmeztervező: Céline Sathal
Zenei felvételek: Joel Bardolet (vonós hangszerek), Jaume Guri, Masha Titova, Ileana Waldenmayer, Melda Umur
Díszletépítész: Jaume Grau és Pere Camp
Fény és technikai megvalósítás: Mathilde Montrignac vagy Enzo Giordana
Színpadmester: Benjamin Porcedda or Cédric Bréjoux
Hangmérnök: Brice Marin or Fred Bühl
Technikai vezető: Nina Pire
Menedzser és produkciós vezető: Laurent Ballay
Produkciós adminisztrátor: Caroline Mazeaud
Produkciós menedzser: Pierre Compayré
Kommunikációs menedzser: Ariane Zaytzeff

Koprodukciós partnerek: GREC 2018 festival de Barcelona és Teatre Lliure Barcelona, Théâtre Garonne, scène Festival Montpellier Danse 2018, Malraux scène nationale Chambéry Savoie, ThéâtredelaCité - CDN Toulouse Occitanie, Pronomade(s) en Haute-Garonne, CNAR, MC93, Maison de la Culture de Seine- Saint-Denis, Le Grand T, théâtre de Loire-Atlantique, L'Archipel, Perpignan nemzeti színpad, CIRCa, Pôle National Cirque, Auch Gers Occitanie, le Parvis, scène nationale Tarbes-Pyrénées, Les Halles de Schaerbeek- Bruxelles, Le Prato, théâtre international de quartier, pôle national cirque de Lille, L'Estive, scène nationale de Foix et de l'Ariège, és Foix és Ariège, a BAD fesztivál Bilbaóban, a Cirque Jules Verne, PNC Amiens, az Albi nemzeti szíház a FONDOC támogatásának keretében, Bonlieu, Annecy nemzeti színház, az Avant-scène Cognacban. A PYRENART határokon átnyúló együttműködési projekt kedvezményezettje, az Interreg V-A Spanyolország-Franciaország-Andorra program POCTEFA 2014-2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) keretében.
További partnerek: la MC 93, scène nationale de Seine-Saint-Denis à Bobigny és l'Animal a l'esquena in Celrà.
A DGCA, a Kulturális és Kommunikációs Minisztérium, a Haute-Garonne megyei tanács és Toulouse városa támogatásával.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!