Program


Barabás Lőrinc Quartet & Sena
2

Barabás Lőrinc Quartet & Sena

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet egyik meghatározó szereplője és mozgatórugója közel két évtizede. Ezen az estén ismét a több formációból, többek között az Irie Maffiából ismert énekesnővel, Sena Dagaduval egészülnek ki, akivel a kétezres években közösen készített Barabás Lőrinc Eklektric számokat is felelevenítik majd.

Aktuális előadások



Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti improvizatív zenei élet egyik meghatározó szereplője és mozgatórugója közel két évtizede.

A kvartettet 2015-ben alakította meg, mert hiányzott számára az Eklektricben megszokott csapatszellem. A zenekar 2021-ben teljesen kicserélődött, új felállással és hangzással jelentkezett. Az “Open” című album a korábbiakhoz képest kísérletezőbb, stílusában és hangzásában inkább Miles Davis hetvenes évekbeli, illetve Erik Truffaz korai lemezeit idézi. Barabás Lőrinc, valamint Premecz Mátyás billentyűs, Ajtai Péter bőgős és Klausz Ádám dobos ismeretsége ugyan korábbra nyúlik vissza, újbóli találkozásuk frissessége átszüremlik a felvételen. Az új zenekar a korábbi számokat is újraértelmezte, és a saját zenei utazásának részévé tette, amit számos hazai és nemzetközi fellépésen is bizonyítottak.

Ezen az estén ismét a több formációból, többek között az Irie Maffiából ismert énekesnővel, Sena Dagaduval egészülnek ki, akivel a kétezres években közösen készített Barabás Lőrinc Eklektric számokat is felelevenítik majd.

A koncert hossza 90 perc szünet nélkül.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!