Program


Banyamosoda

Banyamosoda

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 1. vasárnap, 11:00

Banyamosoda
bábos-énekes vásári komédia gyerekeknek
A Láthatáron Csoport és a Marczibányi Téri Művelődési Központ előadása

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy fekete lelkű boszorkány, továbbá egy királylány, egy királyfi, meg egy kicsit se hétköznapi szerkezet, a Pucerátor 2000 (legújabb modell). Ez a kicsit se hétköznapi szerkezet arra is képes, hogy a gonosz szerzetek fekete lelkét tisztára mossa. Például a boszorkányokét! Persze, ez nem megy olyan könnyen… Kell hozzá ez is, az is – a mélyen tisztelt publikum, vagyis a tiszta lelkű gyerekek segítsége többek között. Hogy aztán sikerül-e a fekete lelkű boszorkány lelkét fehérre mosni – no, ezt csak az tudja meg, aki megnézi az előadást!

Szereplők: Feuer Yvette, Ivák Bence, Manyasz Erika
Rendező: Markó Róbert

Az előadás vásári komédiai elemeket és tárgyanimációt egyaránt használó interaktív gyerekelőadás dalokkal és élő hangszeres játékkal.

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!