Program


Balázs Pali  55/27 - Dupla Születésnapi koncert

Balázs Pali 55/27 - Dupla Születésnapi koncert

Fergeteges ÉLŐ SHOW Budapesten!
Balázs Pali 55 /27
DUPLA SZÜLETÉSNAPI KONCERT A FŐVÁROSBAN

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 18. szombat, 19:00

Hét év után újra Budapesten tart koncertet Balázs Pali a többszörös Fonogram díjas énekes, dalszerző. 55 éves születésnapját méltó módon egy fergeteges hangulatú koncerttel ünnepli, amely egyben énekesi pályafutásának 27.évfordulója is.

20 lemez és több mint 2 óra slágercunami!

Egy semmihez nem hasonlítható, érzelmekkel teli koncertre hívja rajongóit, melynek zenei tartalmát az eddig megjelent 20 CD lemezén szereplő arany és platina lemezes dalok fogják alkotni. A rajongók egy igazi időutazáson vehetnek részt mivel a koncert során együtt énekelhetik Palival kezdeti pályafutásának legnépszerűbb feldolgozás slágereit.

A minőségi élő muzsika semmihez sem hasonlítható élménye.

Kiemelt szerepet kapnak a 2000 –s években született országos slágerek is, mint a ma már klasszikusnak számító Sirályok sírnak, Nem adom kölcsön a szívem, Hova visz a vonat, Veled leélném az életem.

Természetesen az elmúlt években született Pali nagysikerű saját szerzeményei is szerepelnek majd a repertoárban mint a Találj meg boldogság, Egyszer próbálj ki, Te vagy az igazi, és a többi megasiker, a több mint 2 órás koncerten.

A minőségi Élő koncert semmihez sem hasonlítható élménye garanciát jelent Pali állandó zenekara a Balázs Pali Live Band, valamint a látványos fény és hangtechnika egyaránt.

Ünnepeljen Ön is Magyarország egyik leghitelesebb énekesével, akinél az őszinte emberi érzések a dalaiban is visszaköszöntek az elmúlt 27 évben!

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!