Program


Balatoni Népfőiskola sorozat - Kozma-Vízkeleti Dániel

Balatoni Népfőiskola sorozat - Kozma-Vízkeleti Dániel

Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta
Kapcsolataink, családunk és önbecsülésünk – amikor a kapcsolatok változóban vannak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 25. kedd, 18:00

Másfél évtizede családokkal és párokkal dolgozom terapeutaként. A velük való munka tapasztalatait oktatom egyetemi kurzusokon és kollégáknak tartott képzéseken. Fontos számomra, hogy ugyanazt oktatom, amit nap mint nap végzek is.

Hivatásomban fontos értéknek tartom a hitelességet, az életközeliséget, az erőforrás-központúságot és azt, hogy saját magunkra, mint életünk aktív alakítójára tekintsünk.
Ismereteimet és benyomásaimat szívesen osztom meg az érdeklődő közönséggel, az elmúlt néhány évben kétszáznál több előadást tartottam Münchentől Beregszászig, Érsekújvártól Marosvásárhelyig.

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!