Program


Bakó/Lévai/Rubik/Oberfrank: Today is today

Bakó/Lévai/Rubik/Oberfrank: Today is today

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 9. péntek, 20:00

Az alkotók így látták a folyamatot szeptember közepén: a mégélés musical-je, emberi fizikalitás időn innen és időn túl, the journey, kínos leszek ma? Felnőtt játszótér, áhitat, az általában nem használt használatának haszna, növeljük a semmi arányát, hol húzódik a ma múlt, jelen és jövő határa? Mi lesz még?

Ebben az előadásban az alkotók kiindulópontja egy egyszerű kérdés: mi mozgat? Két generáció találkozását láthatjuk: 20-as éveikben járó lányok, és az élet különböző területein, így a szakmájukban is évekkel tapasztaltabb férfiak. Az alkotófolyamatban olyan tér és idő kidolgozásán munkálkodtak, mely mindannyiuknak játszóteret képez, így fúzionálja, köti össze őket, teremt közös terepet a megmutatkozásra, mégis láthatóan különböző karaktereket hív életre, melyek változó módokon találnak egymásra. Ezt a gondolatot szövik át a címből is adódó asszociációkkal, mely az idő tágításának, szűkítésének gondolatán keresztül keretezik lehetőségeiket, így széles skálán, szokásaikhoz képest bővített eszköztárral mutatkozhatnak meg egészen a legfinomabb érzéki pillanatoktól az extázisig.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!