Program


BABASZÍNHÁZ: PICI BONBON

BABASZÍNHÁZ: PICI BONBON

Góbi Rita táncművész, koreográfus, táncpedagógus tánc-mesejáték előadása a legkisebbeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 10:00

Zene, mozgás, kép harmonikus egysége vezeti a nézők figyelmét, akik közelről nézhetik és élhetik át az előadás apró csodáit.

Hogyan ajándékozunk?
Az előadás játékos módon mutatja meg a gyerekeknek az ajándékozást., mely különleges kapcsolatot képez az ajándékozó és az ajándékozott között. Az adás gesztusa fontos, és adni nem csak tárgyat, hanem élményt is lehet.

Zene: Gyulai Csaba
Jelmez, díszlet: Földi Kinga
Tánc: Góbi Rita
Kreatív producer: Bakk Ágnes

Ajánlatunk


A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg szimfonikus felállásban működő együttes nem csupán az egyetemi rendezvények rendszeres fellépője, hanem önálló hangversenyeket is ad hazánkban és külföldön egyaránt.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!