Program


Babagenetika jótékonysági ea - Ráskó,Mogács,Felméri,Hajdú,Szupkay,Szobácsi,Csenki,Tóth,Ács,Fülöp

Babagenetika jótékonysági ea - Ráskó,Mogács,Felméri,Hajdú,Szupkay,Szobácsi,Csenki,Tóth,Ács,Fülöp

Jótékonysági előadás

JÓTÉKONYSÁGI ELŐADÁS A BABAGENETIKA EGYESÜLET TÁMOGATÁSÁRA

A mi munkánk egyfajta edukáció. Át szeretnénk adni, hogy a gyermekvállalás valódi élmény, ha pontos tájékoztatást kapnak a szülők, és tudják, már most felelősen dönthetnek gyermekük sorsáról.

A megalapozott döntés alapja a pontos információ, amihez nem is mindig olyan egyszerű hozzájutni. A párok sokszor a lehetőségeikkel sincsenek tisztában, néha pedig anyagi akadályokba ütközik, hogy azokat a vizsgálatokat is elvégezhessék, amiket az Állami Egészségügynek nem áll módjában jelenleg támogatni. 

A vizsgálati eredmények kiértékelése során sem engedjük el a családok kezét. Hiteles információkkal támogatjuk őket abban, hogy egy esetlegesen felmerülő problémát megoldhassanak, vagy felkészülhessenek szakmailag naprakész orvos csapattal babájuk születésére. 

Az orvosok, szakmai segítők érzékenyítésében is szerepet vállalunk. Ezt a missziót is szeretettel és tudatosan hordozzuk. Szakmai konferenciákon beszélünk mindazon élményekről, amiket munkánk során megtapasztaltunk. Minden család más történet, más teher, és más nehézség. Fontos, hogy személyes figyelmet és profi szakértelmet kaphassanak gyermekvállalásuk minden pillanatában. 

Szembe kell nézni azzal is, hogy vannak magzatok, ahol a szülők búcsúzni kényszerülnek. Ilyenkor is fontos feladata van az egyesületünknek, aki a legnehezebb órák, vagy épp hónapok során is fogja a szülők kezét. Mellettük vagyunk a döntéshozatal, az elengedés és a gyászfeldolgozás folyamataiban is.  

A babavárás előtt, alatt és után is számíthatnak ránk, hogy megfelelő szakemberek kísérjék őket életük legfontosabb útján vagy maguk az érintettek.

Örömben és bajban ott vagyunk, ahol szükség van ránk, hogy mindig lássák a következő, stabilitást és jövőt adó lépést.

Néha már a baba megfoganása is megterheli a család költségvetését, de ilyenkor is szeretnénk, ha a legmodernebb és legmegnyugtatóbb vizsgálati lehetőségek szolgálnák a baba a mama és az egész család nyugalmát.

Számos krízis helyzetben adunk támogatást olyan családoknak, akiket ez a különleges áldott állapot tesz rászorulóvá a szó lelki és anyagi értelmében egyaránt.

A jelen tisztánlátása a felelős jövő tervezéséért.

Szeretnénk a média színes felületén is tenni ezt egy érzékenyebb, elfogadóbb társadalomért. Hiszünk a pozitív példamutatásban. Csokorba gyűjtjük és igazi csapattá tesszük a velünk érző, gondolkodó szakembereket, hogy vállt vállnak vetve emelhessük fel a fejeket: felelősen gondolkodni társadalmilag közös érdekünk.

 

Ajánló


A Random Szerda Barabás Lőrinc trombitás vezetésével a budapesti hiphop-jazz színtér jeles képviselőiből…

Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…