Program


Az utcáról a világ tetejére - Neszmélyi Emil előadása

Az utcáról a világ tetejére - Neszmélyi Emil előadása

Neszmélyi Emil előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 19:00

Neszmélyi Emil önálló estje

A Dumaszínház előadásai között az elbeszélés művészete is helyet kapott, ami természetesen humort sem nélkülözi. A műfaj a „spoken word”, ami ezúttal az első, sikeres magyar tibeti oldali Everest csúcsmászás történetét öleli fel az elkövető előadásában, sok kép és videó felhasználásával.

Az előadást 12 éves kortól 100 éves korig mindenkinek ajánljuk.

Az előadó civilben ügyvéd, máig az egyetlen magyar, aki a nehezebb, tibeti oldalon ért fel az Everest csúcsára. Tette mindezt asztmás betegsége és a csúcstámadás idején a halálzónában átélt asztmás rohamai ellenére úgy, hogy felkészülés évei alatt eközben egy eredményes ügyvédi irodát is vezetett. Ezzel a mászással kezdődött az Everest kalandjainak története, amit egy újabb Everest csúcsra érés is követett, amiről egy másik előadása, a Szélvakság szól.

Az előadás könnyed, elgondolkodtató és helyenként sokkoló. Közben pedig a közönség akár azt is érezheti, hogy Emillel közösen mássza meg az Everestet a nehezebb útvonalon.

Megtudhatjuk miként zajlott a fizikai és mentális felkészülés, milyen asztmásként létezni 8000 méter fölött a halálzónában, mik az életveszély okai extrém magaslaton és végül azt is, hogy miként kerül egy ügyvéd a mindennapi munkája mellett az utcáról a világ tetejére, és talán kicsi másképp fogunk tekinteni saját kihívásainkra is. Az est folyamán az is kiderül, hogy miért a Dumaszínházban érhető el ez az előadás visszatérő módon, és vajon hol van helye a történetben a nevetésnek, mert bizony annak is helye van.

 

Emil kifejezetten kedveli, ha az előadás alatt a felnőttek mellett minél több 12. életévét betöltött ifjú hallgatóval mászhatja meg közösen az Everestet, ezért őket is bátorítja a részvételre.Az előadás végén válaszol a közönség kérdéseire, és elérhetővé teszi a csúcsmászás alkalmával használt magashegyi ruházatát közönsége számára. 


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!