Program


Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta

Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta

Gyere el várostörténeti sétánkra, amelynek keretén belül megismerheted a Margit-szigeti domonkos apácakolostor, a domonkos rend, és Szent Margit életének történetét, miközben korabeli élőzenével repítünk vissza a középkorba!
Kutyabarát séta!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 6. péntek, 17:00

Az Úr kutyái a Nyulak szigetén - várostörténeti séta középkori élőzenével

Miért öltek meg egy Árpád-házi herceget a Margit-szigeten, és hol őrzik ma a csontjait? Hogyan élte kolostori életét Szent Margit? Vajon hogyan találták meg V. István halotti koronáját? Tudod-e, ki a csillagászok védőszentje?

A séta időtartama 1,5 - 2 óra. Kérjük, folyamatosan kövessék az esemény bejegyzéseit, mert ott adunk tájékoztatást arról, ha a program valamilyen okból elmarad!

Helyszín: Margitsziget

Ajánlatunk


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!