Program


Az ezerarcú műtárgy - A fotográfia értéke manapság

Az ezerarcú műtárgy - A fotográfia értéke manapság

A képzőművészeti alkotásokhoz képest a fotográfiák újoncok a műkereskedelemben. Ráadásul a közvélekedés úgy tartja, fényképből irtózatosan sok van. Hiszen mindenki fotókat gyárt szerte a nagyvilágban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 26. csütörtök, 18:00

2019.09.26   
A fotográfia értéke manapság – Az ezerarcú műtárgy előadássorozat
Újonc a piacon

A képzőművészeti alkotásokhoz képest a fotográfiák újoncok a műkereskedelemben. Ráadásul a közvélekedés úgy tartja, fényképből irtózatosan sok van. Hiszen mindenki fotókat gyárt szerte a nagyvilágban. S ami korlátlanul elérhető, az nem is igazán értékes. Ám értékes fényképből nincsen túlzottan sok. Pedig a fotográfiák világa olyan színes és izgalmas, hogy aki egyszer egy kicsit jobban elmélyült a 19-20-ik század és a jelenkor fényképészeti világában, az többé nem akar menekülni. S aki gyűjteni is vágyik? Az sem. Ám mielőtt az ember komolyabban belevág a fényképek gyűjtésébe, néhány alapfogalommal, sarokponttal érdemes megismerkednie, hogy lássa, mi is a fotográfia értéke manapság.

Előadó: Szarka Klára


A Műtárgyak Éjszakáján már számos alkalommal bepillanthatunk a műtárgyak izgalmas és sokszínű világába. A Műtárgyak Éjszakája Extra keretén belül induló előadássorozatunk minden alkalmán egy-egy műtárgy típust helyezünk fókuszba, amelyeket a szakma kiválóságai mutatnak be nekünk és közösen bepillantást nyerhetünk a műhelytitkokba is.

További információk és a sorozat részei mutargyakejszakaja.hu weboldalon megtalálhatóak.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!