Program


Az erő tükrei - Múzeumpedagógiai foglalkozás az Ég és Föld között c. kiállításban

Az erő tükrei - Múzeumpedagógiai foglalkozás az Ég és Föld között c. kiállításban

Időtartam: 100-120 perc
Ajánlott korosztály: 4-14 év
A foglalkozás alatt családonként 1 kísérő felnőtt 500 Ft-os jeggyel megtekintheti az Ég és Föld között c.kiállítást.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 15:00

Ahogy egy-egy arc és mozdulat is rengeteg mondd el egy képen, a természet ábrázolása is sok mesélni valót hordoz magában: a színek, formák, az évszakok megjelenítése, a növények, s a természet látható ereje mind hozzásegítenek minket ahhoz, hogy egy-egy történetet jobban értsünk. 

Az erő tükrei című múzeumpedagógiai foglalkozáson megvizsgálunk több tájképet, mindenki kap egyet, melyek más technikával készültek, akár más korban, más művészek kezei által. Képanyagunkat összehasonlítjuk a kiállításban szereplő alkotásokkal. A kiállításban megjelenő tájat és a hozzá kapcsolódó történeteket is megismerjük, és újragondoljuk, mi hogyan jelenítenénk meg azokat, mi tükrözné a tájban azt a gondolatot, amit el szeretnénk mondani. Zsírkéta és pasztellkréta segítségével meg is alkotjuk ezeket a tájakat a korábbi beszélgetésünkre alapozva.

 

A Biblia világával, a hittel és az emberi sorskérdésekkel foglalkozó magyar képzőművészeti alkotásokból rendhagyó tematikus válogatás nyílt a Reformáció ötszázadik évfordulóján a Várkert Bazárban. Novemberben két alkalommal is izgalmas programra várjuk a gyermekeket a kiállítás területén.

Foglalkozásvezető: Salgó Viktória (művészettörténész, múzeumpedagógus)

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!