Program


Az élet egy kabaré - zenés kabaré, 2 részben

Az élet egy kabaré - zenés kabaré, 2 részben

Régi színházi fogalom volt a társulati időszakban a “Büfészínész”, aki a büfében érzi elemében magát, viszont, ha a színpadra kerül, hát... Ebben az előadásban fordítva. Itt a Büfé kerül a színpadra, azaz a nézők vendégeink a megterített büfében finom falatokra és egy pohár pezsgőre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 18:00

Az élet egy kabaré – “Büfékabaré”
Tanulj meg komédiázni!
Felhőtlen kacagás, slágerek, színház mert megérdemeljük!

Szórakoztatás, pénz és élet. Nők és férfiak, színházi kulisszák. A Spirit Színház az előadás első részében felidézi a 30′-as, 40′-es évek bohózatainak, filmeinek történeteit, dalait. A második rész, érdekes párhuzamként napjaink Budapestjéről mesél és énekel kortárs szerzők műveivel. Hogy miről? …gazdasági és emberi válság, keserédes szórakoztatás…nem változott volna semmi?

Molnár Ferenc vagy Varró Dani, Karády vagy Koncz Zsuzsa, Nagy Endre vagy Gerlóczy Márton. Ezen az estén nem kell választani. Szórakozni és elgondolkodni …lehet.

Szereplők:
Cseke Katinka
Gyebnár Csekka
Perjés János
Zsiga László
gitár: Kutik Rezső

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!