Program


AUREVOIR Zenekar Koncertje

AUREVOIR Zenekar Koncertje

AUREVOIR. ZENEKAR KONCERTJE - ethno-beat és magyar kocsmazene Európa szívéből

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 27. péntek, 20:30

Zenéjükben jelen van a sokszínűség; ahogyan a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és az 1960-as évek beatzenéje, úgy a francia kávéházi sanzonok világa és a régi reneszánsz, barokk zene egyaránt alapul szolgál dalaikhoz. Többféle stílust érintenek, legnagyobb hatással az angolszász beat-folk és a Kárpát-medence népzenéje van rájuk. Legvalóbb lényegük azonban éppen az, hogy kategorizálhatatlanok; nem szorítják magukat műfaji határok közé.

MARATONI FOLKHÉTVÉGE

Egyedülálló ötlettel valósult meg 2000-ben az első Maratoni Folkhétvége. Hosszú évekig örülhettek egymásnak a népzene-néptánc rajongók  az ország "leghosszabb" - éjjel - nappal tartó -  programsorozatán.  Pár év kihagyás után ismét meghívjuk a folk-rajongókat Egerbe, ahol a világzene és népzene, néptánc és táncház, népmese és népdal, magyar és más népek zenéje  szórakoztatja a közönséget.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!