Program


ArcMás- Vegán Hegylakó : Karalyos Gábor

ArcMás- Vegán Hegylakó : Karalyos Gábor

Gábor öt éve költözött egy pesti bérházból a budai hegyekbe, ahol azóta kertészkedik, lelkesen főz, vegán recepteket alkot, de legtöbbször improvizál, kísérletezik. Elindította a Vegán Hegylakó oldalt, ahol nyomon követhetjük egy színész civil játékait, útkeresését vissza a természethez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:00

ArcMás – Vegán Hegylakó
Karalyos Gábor színművész új szerepben.

Gábor öt éve költözött egy pesti bérházból a budai hegyekbe, ahol azóta kertészkedik, lelkesen főz, vegán recepteket alkot, de legtöbbször improvizál, kísérletezik. Elindította a Vegán Hegylakó oldalt, ahol nyomon követhetjük egy színész civil játékait, útkeresését vissza a természethez. Iparművész végzettsége nem csak gusztusos ételfotóin köszön vissza, de házfelújítását is szinte saját kezűleg intézi: fest, csempézik, kerti járókövet önt, mozaikképekkel dekorál, bútorokat varázsol újjá. Persze a színészet továbbra is központi helyen van az életében, számos színpadi szerepe mellett az ország legismertebb sorozatában, a Barátok köztben láthatjuk napról napra.  Ezen az estén pedig betekintést enged életének kulisszatitkaiba.

A beszélgetést vezeti: Barabás Évi
A jegyár tartalmaz egy Gábor által készített meglepetésfalatot.
Fotó:Nedeczky Dániel

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!