Program


ArcMás - Tenki Réka és Tenki Dalma

ArcMás - Tenki Réka és Tenki Dalma

Az ArcMás vendégei ezúttal egy színész testvérpár. Réka, Jászai-Mari díjas színésznő, jelenleg az Örkény István Színház tagja. Láthattuk számtalan mozi, – és tévéfilmben is. Az egyik legnagyobb sikert az Egyasszony című monodráma hozta meg számára, melyet a 3K színpadán is játszott kétszer, telt ház előtt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 15. péntek, 19:00

Húga, Dalma sokaknak a most futó Doktor Balaton című sorozatból lehet ismerős, pedig ő is számos színházi szerepet tudhat maga mögött, és vele is találkozhatott a 3K közönsége a Tévedések vígjátéka c. előadásban. Mindketten eljátszották a Három nővérben Mása szerepét, gyerekkorukban néptáncoltak, mindketten házasok, és ha nem színésznők lennének, akkor mindketten valamilyen gyermekeket segítő szakmát űznének. Réka logopédus lett volna, Dalma pedig el is végezte a gyógypedagógia szakot. De még mi mindent rejtenek a Tenki gének? Miben hasonlítanak, és miben különböznek? Izgalmas és rendhagyó beszélgetésre számíthatunk Barabás Évi vezetésével.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!