Program


Aranykor – Újév az Operaházban

Aranykor – Újév az Operaházban

ÚJÉV AZ OPERAHÁZBAN
Koncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 2. kedd, 20:00

Az OPERA újévét immár 11. alkalommal dominálja a nevezetes 9. szimfónia előadása. Magyarországi bemutatóját anno az az Erkel Ferenc dirigálta, aki az intézmény első főzeneigazgatója volt. Minden évben más remek karmester vezényli e művet, és az OPERA együtteseinél mára nincs, ki jobban tudná ezt az alkotást idehaza, s aki ezáltal erőteljesebben és magabiztosabban tudná megfogalmazni a belefoglalt egyetemes értéket és üzenetet, amiért is e mű valóban tökéletes alkalom egy új év reményteli felütésére. Ám ez az előadás még abban is különlegességet hordoz, hogy ezúttal is belekerül annak a 28 oldalas mahleri jegyzetnek a tartalma, amely a szimfónia több pontján megerősíti a Beethoven-partitúrát.

Beethoven: 9. (d-moll) szimfónia, Op. 125 (Mahler-verzió)

Az Örömódát magyarra fordította: Rónay György
Házigazda: Ókovács Szilveszter főigazgató

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!