Program


ANNA KARENINA
7

ANNA KARENINA

Anna szellemes, csodálatos fiatal nő, aki a moszkvai szalonok szokásai szerint idősebb férfi feleségeként él. Szenvedélyes szerelemre lobban egy daliás lovassági tiszt iránt. A kapcsolat botrányt kavar a belterjes és konvencionális társadalmi közegben, s Anna élete tragédiába fordul.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 5. szombat, 19:00

Anna Karenina

Anna szellemes, csodálatos fiatal nő, aki a moszkvai szalonok  szokásai szerint idősebb férfi feleségeként él. Szenvedélyes szerelemre lobban egy daliás  lovassági tiszt iránt. A kapcsolat botrányt kavar a belterjes és konvencionális társadalmi közegben, s Anna élete tragédiába fordul.

A gazdag érzelemvilág, a remek irodalmi mű megihlette a zeneszerzőt, Kocsák Tibort, aki újabb kifejezésformát talált ehhez. A zenét.A történet szépségét, megdöbbentő igazságát a mű dallamvilága még emelkedettebbé teszi. Igazi irodalmi és zenei csemege egyszerre.

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!