Program


ANNA HAJDUK SZÓLÓ KONCERT

ANNA HAJDUK SZÓLÓ KONCERT

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek az első V4 Nemzetközi Zongorafesztivált, amely Sárospatakon kerül megrendezésre 2018. augusztus 24–30. között.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 28. kedd, 16:00

A visegrádi négyek egyetlen zongorafesztiváljaként 16 koncerttel, négy helyszínen ünnepeljük majd ezt a csodálatos hangszert a hazai és nemzetközi zenei élet legkiemelkedőbb művészeivel!

Debussy halálának 100. évfordulóján a zeneszerző művei meghatározóak lesznek a fesztiválon. Lengyelország függetlenségének 100. évfordulója nagyszerű alkalmat ad arra, hogy megemlékezzünk Paderewskire, mivel a zeneszerzőnek esszenciális szerepe volt az ország autonómiájának elérésében.

A fesztivál augusztus 24-i, nagyszabású nyitókoncertjét követően, az esti koncerteken olyan világhírű zongoraművészek szólóestjeit élvezheti a közönség, mint Nelson Goerner, Kevin Kenner vagy Dang Thai Son.
Rising Stars sorozatunkban négy ígéretes fiatal zongoraművész kap lehetőséget bemutatkozásra a visegrádi négyeket képviselve.

Szeretettel várjuk Önöket erre a hét gyönyörű napra, amely, ígérjük, hatalmas élvezetet nyújt majd!

ANNA HAJDUK ZONGORAKONCERTJE

1990-ben született a lengyelországi Katowicében, tanulmányait Varsóban, Párizsban és Bécsben folytatta. Több, zongoraverseny díjazottja, legutóbb 2016-ban a „Virtuoso Prize" Nemzetközi Kamarazenei Verseny egyik győztese volt Salzburgban.

Rendszeresen koncertezik szólistaként és kamarazenészként egyaránt, leginkább Chopin-előadóként ismert, a Varsói Nemzeti Filharmonikusokkal évek óta tartó közös munka eredményeképpen számos lengyel város és zenekar rendszeres vendége.

Műsor:

Asz-dúr Legenda, op.16 No.1
G-dúr Menüett, op.14 No.1
Chopin:
Mazurkák, op.17 (B-dúr, e-moll, Asz-dúr, a-moll)
Prelűdök, op. 28, No. 17-24
h-moll scherzo, op. 20
Két noktürn, op. 27 (cisz-moll, Desz-dúr)
f-moll ballada, op. 52

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!