Program


Ami nem öl meg

Ami nem öl meg

Ami nem öl meg /The Girl in the Spider's Web/
angol-német-svéd-kanadai-amerikai krimi-dráma, thriller, 2018
16 éven aluliak számára nem ajánlott
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 21. szerda, 19:30

Lisbeth Salander (Claire Foy) nem változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt. Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún próbál segíteni, és így keveredik bele élete legveszélyesebb ügyébe – amelynek szálai az Amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez, és a svéd arisztokrácia titkolt bűneihez vezetnek.

Az elmúlt évtized legsikeresebb krimisorozata sötét és fenyegető hangulata valamint két kiválóan megírt főszereplője miatt válhatott ennyire népszerűvé. A sorozat első részét David Fincher rendezte Daniel Craig és Rooney Mara főszereplésével. A rendező ezúttal a Vaksötét-tel hatalmas sikert aratott Fede Alvarez.

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!