Program


Állatok farsangja
3

Állatok farsangja

Babaszínházi előadás, 18 hónapos kortól 4 éves korig ajánljuk!
Időtartam: 30 perc+ játék
Jegyár: 2400 Ft (1 gyerek + egy felnőtt)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. február 17. szombat, 10:30

Babaszínházi előadásunkban a tárgyak "farsangolnak" Charles Camille Saint-Saëns zenéjére. Tyúkok, kakasok, máskor vízi állatok vagy vadlovak, csigák bukkannak fel a színpadon, miközben egy bolondos oroszlán és egy nyúl próbál eligazodni az állatokká váló tárgyak, kesztyűk, kendők, zoknik világában. A gyermekek fantáziáját igyekszünk megmozgatni, és a szemünk előtt teremtődő képet a zenével szorosan összekapcsolni – a legkisebbek számára.

Tervező: Csóka Eszter
Zene: Charles Camille Saint-Saëns

Szereplők: Szőke Kavinszki András, Benkő Zsuzsanna

Ajánlatunk


A Fehérlófia az egyik legösszetettebb és legszebb, az egyik legrégibb és a legősibb elemeket bemutató mesénk. Abból az ősi időből való, amikor az ember még nem uralkodni akart a Természet fölött, hanem bölcsen egynek hitte és érezte magát vele. A mese ezt a természettudatot és világnézetet örökíti tovább, a kereszténység előtti hitvilágot őrizte meg.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Móricz Zsigmond Színház Mischief Worldwide Ltd. -vel együttműködésben bemutatja a Mischief Theatre produkcióját

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!