Program


Akit Biffnek hívtak - emlékek egy kihúzott életből

Akit Biffnek hívtak - emlékek egy kihúzott életből

Christopher Moore: Biff evangéliuma "Lamb" c. műve alapján

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 11. péntek, 19:00

Akit Biffnek hívtak - emlékek egy kihúzott életből
Christopher Moore: Biff evangéliuma "Lamb" c. műve alapján

A történet szerint Isten megbízik egy botcsinálta angyalt, Razielt azzal a feladattal, hogy támassza fel Jézus Krisztus gyerekkori haverját, Biffet. A mai rohanó világnak már szüksége van arra, hogy megtudja mi történt Jézus első harminc évében. Mindent, ami kimaradt a Bibliából. Például, hogy egyáltalán nem tudta, hogyan legyen Messiás. És amellett, hogy tényleg ő a Messiás, ugyanolyan emberi problémákkal is megküzd, mint egy átlagos ember.

Biff az ,,ember", aki az összes főbűnt elköveti, hogy az ,,isteni" tudja mi fán is terem az. Józsua áldozatot hoz az emberekért, Biff áldozatot hoz Józsuáért. Érte lop, csal, hazudik, kurvázik, gyilkol, és miatta lesz öngyilkos. Mialatt megéljük velük a számukra hétköznapi, csodákkal teli életet, megtudjuk miért száműzték Józsua egyetlen igazi társát az evangéliumokból. Akit Biffnek hívtak. És ezek az emlékek az ő kihúzott életéből.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!