Program


Akarunk

Akarunk

Az Akarunk című előadás abban a világban való részvételt jelenti, ami lassan megszabadul legnagyobb terhétől, az emberiségtől: szembesít társadalmunk életellenességével, a jelentés és cselekvés helyén tenyésző tébollyal és enerváltsággal, hogy az elidegenítés erejével kényszerítsen ki eredeti érzéseket, aktívabb és érzékenyebb magatartásformákat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Nézni nem elég, játszani kell. Ha már ki fogunk halni, legalább ezt csináljuk úgy, ahogy mi akarjuk. Az Akarunk című előadás abban a világban való részvételt jelenti, ami lassan megszabadul legnagyobb terhétől, az emberiségtől: szembesít társadalmunk életellenességével, a jelentés és cselekvés helyén tenyésző tébollyal és enerváltsággal, hogy az elidegenítés erejével kényszerítsen ki eredeti érzéseket, aktívabb és érzékenyebb magatartásformákat. Egy másik befejezést akarunk. Ha már biztos, hogy vége lesz, legalább a vége legyen méltó, igazságos, és eksztatikus.

Játsszák: Bajor Lili, Merker Vera, Tóth Bence, Pécz Roland

Díszlet: Illés Haibo
Jelmez: Prechl Anna
Rendezőasszisztens: Szegedi Fanni
Dramaturg: Körösztös Gergő
Rendező: Holczer Sára és Imre Ábris

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!