Program


ÁJLÁVJÚ

ÁJLÁVJÚ

A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 5. csütörtök, 19:00

A pikánsan szórakoztató előadás titka, hogy a négy káprázatos énekhangú színész egyetlen este alatt összesen 72 szerepet ölt magára.

A szerelem története egyidős az emberiség történetével, így van is róla bőven mit mesélnünk mindannyiunknak, az első ügyetlen csóktól egészen az újrakezdésig.
Csodálatos dallamokkal, nagyszerű koreográfiákkal várja Nézőit a 4 színjátékos, akik bravúros átalakulásokkal, humorral, romantikával, válással, majd persze kibéküléssel együtt teszik teljessé az estét!

Szereplők:

BALOG TÍMEA
FOKI VERONIKA
KURKÓ JÓZSEF
SÖVEGJÁRTÓ ÁRON

Koreográfus: Sándor Dávid
Zenei vezető: Szép András
Rendező: Pesty-Nagy Kati
Szerző: Jimmy Roberts, Joe Di Pietro
Fordította: Fábri Péter

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

zenés party két részben

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!