Program


Ágoston Béla QRtet

Ágoston Béla QRtet

Felsorolni is nehéz lenne, hányféle hangszeren játszik a hazai etno jazz és free jazz szcéna hihetetlen teherbírású és kifogyhatatlanul kreatív alakja, Ágoston Béla – ahogy ő mondja: zeneközelítő.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 25. szerda, 20:00

Instrumentumainak számával egyedül az általa alapított formációk száma vetekszik: olyan együttesek fűződnek a nevéhez, mint az Ágoston Béla Küntett, az East Side Jazz Company, a Knutdut Men vagy a Zuboly. Ezúttal olyan zenekar élén érkezik az Opusba, amelyet egymásra finomhangolt, tapasztalt és a spontán zenélés örömeire rendkívül nyitott muzsikusok alkotnak. Jazz a kútfőkből – a zenészek sok stílus ismeretében vágtak bele a közös játékba. Személyes élményeik zenéjük táncos gyökereiben és afrikai, ázsiai hangulataiban csapódnak le. A basszus ukulele és a szintetizátor kellően varázslatos vidámparki hangulatot kölcsönöz a dob és a szaxofon ősi dübörgésének és kiáltásainak.

Közreműködik:

Ágoston Béla - C-melody szaxofon
Wagner Puskás Péter - billentyűs hangszerek
Arday Dániel - basszus ukulele
Keönch László Farkas - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!