Program


Agatha Christie Fesztivál Kedvenc mérgeink Takács Ferenc gyógynövényszakértő

Agatha Christie Fesztivál Kedvenc mérgeink Takács Ferenc gyógynövényszakértő

Kedvenc mérgeink – Takács Ferenc gyógynövényszakértő előadása
Agatha Christie Fesztivál 2018. 09.15-16. 15.00 h,
MOM Kulturális Központ, Jókai terem
12 éven aluliak számára nem ajánlott

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 15. vasárnap, 15:00


Agatha Christie a második világháború alatt a University College Hospital gyógyszertárában dolgozott, ahol komoly ismeretekre tett szert a mérgekkel kapcsolatban, és ezen ismereteit hasznosította is későbbi regényeiben.
Kedvenc mérgei közül nem egy a környezetünkben lévő gyógynövényekben is megtalálható.
A természetben úton-útfélen előforduló gyógynövényeket, vagy kiskertünkbe ültetett növényinket évezredek óta használjuk, hiszen levelük, viráguk, termésük, száruk, gyökerük hatóanyaga természetes gyógymódokra nyújt lehetőséget.
A gyógynövényes praktikák használata előtt fontos azonban tudnunk, hogy egyes növények vagy növényi részek mérgező hatásúak és hatóanyaguk csak gyógyszer-alapanyagként használható fel.
Takács Ferenc gyógynövényszakértő, mérnöktanár a növények, növényi mérgek titkaiba avatja be az érdeklődőket a kétnapos Agatha Christie Fesztivál ideje alatt a MOM Jókai termében tartott előadásain.

12 éven aluliak számára nem ajánlott!

- Nr1Media produkció -



Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!