Program


Afrikai és latin est

Afrikai és latin est

Az afrikai dob- és táncművészek által alkotott Ballet Szenegál társulat a dob- és táncelőadások széles repertoárjával rendelkezik.
A latin táncosok elhozzák nekünk Brazília vérpezsdítő ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 20:00

Afrikai tánc- és dobműsor
Latin Combo zenekar koncertje
Brazil táncvarázs
Örömtánc a fellépőkkel

Az afrikai dob- és táncművészek által alkotott Ballet Szenegál társulat a dob- és táncelőadások széles repertoárjával rendelkezik. Egzotikus, látványos produkcióik fergeteges hangulatot teremtenek. Különleges, nyugat-afrikai (Szenegál, Guinea) táncokat adnak elő autentikus öltözetekben, kevéssé ismert hangszerekkel.

A latin táncosok elhozzák nekünk Brazília vérpezsdítő ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát. Képzett táncosokkal, fantasztikus jelmezekkel, profi táncelemekkel egy igazán magával ragadó show részese lehet a kedves közönség,akik természetesen nemcsak nézhetik, hanem részt is vehetnek benne.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!