Program


Afrikai és latin est

Afrikai és latin est

Az afrikai dob- és táncművészek által alkotott Ballet Szenegál társulat a dob- és táncelőadások széles repertoárjával rendelkezik.
A latin táncosok elhozzák nekünk Brazília vérpezsdítő ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 16. vasárnap, 20:00

Afrikai tánc- és dobműsor
Latin Combo zenekar koncertje
Brazil táncvarázs
Örömtánc a fellépőkkel

Az afrikai dob- és táncművészek által alkotott Ballet Szenegál társulat a dob- és táncelőadások széles repertoárjával rendelkezik. Egzotikus, látványos produkcióik fergeteges hangulatot teremtenek. Különleges, nyugat-afrikai (Szenegál, Guinea) táncokat adnak elő autentikus öltözetekben, kevéssé ismert hangszerekkel.

A latin táncosok elhozzák nekünk Brazília vérpezsdítő ritmusait, híres riói karneváljuk forró hangulatát. Képzett táncosokkal, fantasztikus jelmezekkel, profi táncelemekkel egy igazán magával ragadó show részese lehet a kedves közönség,akik természetesen nemcsak nézhetik, hanem részt is vehetnek benne.

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!