Program


Adam's Circle
4

Adam's Circle

Bögöthy Ádám Adam's Circle nevű formációjával a zene nyelvén keres választ olyan benső kérdésekre, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felvetődnek. Ádám oldalán a hazai jazzélet kimagasló egyéniségei kapnak helyet, akik valamennyien számos elismerést, díjat tudhatnak magukénak..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 20. szerda, 20:00

Adam's Circle

Közreműködik:
Bögöthy Ádám - nagybőgő
Mester Dániel - szaxofon
Oláh Szabolcs - gitár
Varga Bendegúz - dob

Az élet egy hatalmas útvesztő, amelynek labirintusában rengeteg döntést kell hoznunk. Nem elég megtalálni a megfelelő ösvényt, és bízni abban, aki vagy ami vezet: az úton rajta is kell maradnunk, elfogadva azt, hogy lehetetlenség mindent kontrollálni. Bögöthy Ádám – hazánk egyik legkeresettebb jazzbőgőse – Adam's Circle nevű formációjával a zene nyelvén keres választ olyan benső kérdésekre, amelyek mindannyiunk életében előbb-utóbb felvetődnek. Ádám oldalán a hazai jazzélet kimagasló egyéniségei kapnak helyet, akik valamennyien számos elismerést, díjat tudhatnak magukénak, és több kiváló zenekarból vagy együttműködésből ismerősek lehetnek a közönség számára – az ő kvalitásaik garantálják, hogy a műsor üzenete sikeresen eljusson a közönséghez. A zenei műhelyben a tagok által írt szerzemények, hangszerelések szólalnak meg, amelyek a jazzel éppen ismerkedő füleket éppúgy képesek megragadni, mint a modern mainstream vonulat rajongóit.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az Aurevoir. zsámbéki és Zsámbék környéki fiatalokból álló ethno-beat zenekar. 2015 márciusában hattagú együttesként kezdték pályafutásukat, a felállás többszöri változását követően jelenleg nyolc zenész alkotja a zenekart.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Dr. Bagdy Emőke mindig is fontosnak tartotta a társadalommal folytatott párbeszédet, a lélektani ismeretek terjesztését, a szakmai közvélemény formálását.

Ajánló


Zenedráma két részben Choderlos de Laclos regénye nyomán.

Az esten elhangzó dalokat két kiváló énekesnő, Szulák Andrea és Koós Réka előadásában hallhatjuk a Stúdió 11 Zenekar kíséretében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!