Program


A zuhanás sokkja - kamaradráma

A zuhanás sokkja - kamaradráma

Mi történik egy családdal, ha születik egy fogyatékos gyereke, és mi történik akkor, ha egy baleset következtében eltávozik? Hogyan tudjuk kezelni a traumáinkat, és hova vezethet a kibeszéletlenség? Nathan Filer regénye alapján készült színházi ősbemutató egy nagyon is józanul gondolkodó skizofrén fiú szemén keresztül kíséri végig saját családját, gyerekkorát, kamaszodását egészen a fiatal felnőtt korig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 17:00

A zuhanás sokkja
kamaradráma
Nathan Filer azonos című regénye alapján írta Illés Márton
Bemutató: 2019. május 4.

 A színdarab nem csak a normalitás és betegség határait bolygatja meg, de testközelbe hozza azokat a borzalmasnak tűnő családi történeteket, amelyek valójában bármelyikünkkel megtörténhetnek, és amelyekkel megfelelő, nyitottsággal, humorral, öniróniával és játékkedvvel talán meg tudunk birkózni. Külön-külön egészségesek és betegek, átlagosak és különlegesek, de legfőképp együtt, egymás kezét fogva. A MáSzínház produkciójában, professzionális, ép színészek és Down-szindrómás alkotók közösen lépnek a színpadra, és invitálják az élet nevű játékba, és közös gondolkodásra a nézőket.
FIGYELEM: az előadás 15 éven aluli nézőknek nem ajánlott, és a nyugalom megzavarására alkalmas fény- és hanghatásokat használ.
A szöveg alapjául szolgáló regény a Scolar Kiadó-nál jelent meg 2015-ben. Fordító: Nádor Zsófia
Az előadás a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft., az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Nemzeti  Kulturális Alap támogatásával jött létre.

MATT: Inoka Péter
SIMON: Bagyura Gábor
SIMON: Konkoly Áron
ANNABELLE, ANYA, NAMMA, TANÁRNŐ, JACOB ANYJA, JÁRÓKELŐ, DOKTORNŐ, PSZICHIÁTER: Grisnik Petra
FIÚ, APA, NAPPA, IGAZGATÓ, ORVOS, JACOB, FŐNÖK, JÁRÓKELŐ, PSZICHIÁTER: Szabó Mátyás Péter

DRAMATURG: Illés Márton
LÁTVÁNYTERVEZŐ: Kovács Dorottya
TECHNIKUS: Gáspár András
PRODUKCIÓS VEZETŐ: Bakonyvári L. Ágnes
RENDEZŐ: Kovács Henrietta

14 felülieknek ajánlott
               

Ajánlatunk


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!