Program


A táplálkozás művészete - (Hovatovább Szabadegyetem)

A táplálkozás művészete - (Hovatovább Szabadegyetem)

Hovatovább Szabadegyetem egy előadássorozat, ahol olyan témákkal foglalkozunk, melyek hozzásegítenek minket a testi, lelki és szellemi egészség megteremtéséhez és megőrzéséhez. Nem kifejezetten az elméleti előadásokra helyezzük a hangsúlyt, hanem kifejezetten a gyakorlatban használható módszereket és technikákat szeretnénk bemutatni.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 2. vasárnap, 17:00

Mottó: Egyetlen gramm tapasztalat felér több tonnányi elmélettel.

Az étkezés egy alapvető emberi tevékenység, mely szükséges a létfenntartáshoz. Viszont nem mindegy, hogy mit és hogyan veszünk magunkhoz, mert a táplálkozás módja alapvetően meghatározza testi, lelki és mentális egészségünket. Az a mód ahogyan ételt veszünk magunkhoz alapvetően befolyásolja az egész életünket, testünk alakját, súlyát, bőrünket, illatunkat, szemünk tisztaságát, közérzetünket, egészségünket, sőt érzéseink, gondolataink minőségére is hatással van.
A táplálkozásunk kihat az emberi kapcsolatokra és még a szerelmi életünket is befolyásolja. A megfelelő táplálkozás
kiegyensúlyozottságot, belső békét és harmonikus boldogságot hoz. Mindez csak rajtunk múlik, és sokkal egyszerűbb mint gondolnánk.
Az előadás során nem recepteket ismertetünk, és nem is a különböző táplálkozási módokat fogunk elemezni, hanem a harmonikus táplálkozással kapcsolatos fontos alapelveket, szemléletmódokat és gyakorlati módszereket szeretnénk átadni. A táplálkozás művészete egy csodálatos eszköz, amit használhatunk Önmagunk felfedezéséért, a
fejlődésünkért és az egészségünkért. Az étkezésünk így egy igazi lelki gyakorlattá válik, ami áthatja és átalakítja az életünket. Egy egyszerű, felemelő és kellemes gyakorlat, amit nap mint nap többször is kedvünkre gyakorolhatunk.

Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!