Program


A legszebb álmom mesekoncert

A legszebb álmom mesekoncert

dramatizált mesekoncert

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 16:00

A legszebb álmom - mesekoncert
Békefi Viktória, Feng Ya Ou és a Gödöllői Szimfonikus Zenekar előadásában

Mik a legszebb álmaink? Elveszítjük-e gyermekkori álmainkat, mire felnőttek leszünk? Hogyan szabadulhatunk meg a rossz álmoktól? Mi a napi tíz perc varázslat titka, amitől jobb lesz a világ? Nagyon fontos kérdések... lennének, de talán eszünkbe sem jutnak a sok napi gond és feladat között. Mesekoncertünk hőseinek viszont igen! És csodák csodája, választ is találnak kérdéseikre a legszebb Disney-dalokban. Álomútjukon Pocahontas és Anasztázia, Herkules és Aladdin, a kis hableány, a Jégvarázs Annája és még sok más ismert Disney mesehős és mesehősnő kíséri el őket, vagy talán ők maguk ezek a hősök... S mindez álom vagy valóság? Ki tudja?

Közreműködők:
Békefi Viktória
Feng Ya Ou
Gödöllői Szimfonikus Zenekar

Vezényel: Tompa Ábel
Dramaturg: Pál Dániel Levente

Az előadást a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatja.

A változtatás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola.

A különös pár – az élete delén járó mozgássérült arisztokrata és a külvárosi szegény negyedből való fiatalember őszinte barátságáról... A bőrszín nem számít...

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Les Gardiennes de la Planète francia dokumentumfilm, 82 perc, 2023 francia nyelven, magyar felirattal

Marék Veronika – Erdélyi Erika Boribon kirándul

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!