Program


À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR

À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR

A Ludwig Múzeum À la recherche de Vera Molnar című kiállítása a 100. születésnapja előtt nem sokkal elhunyt Vera Molnar életműve előtt tiszteleg.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A két részből álló kiállítás első fele áttekinti Vera Molnar pályájának meghatározó fejezeteit. A tárlaton szereplő egyedi és sokszorosított grafikai sorozatok, festmények a hatvanas évek végétől napjainkig mutatják be e különleges életmű legfontosabb témáit, műcsoportjait, végigkísérve Molnar vonal- és formarendszereinek alakváltozásait.

A kiállítótér másik felében a világon elsőként lesz látható egy különleges anyag, amely meghívott, nemzetközileg elismert művészek alkotásaival, egyedi reflexióival tiszteleg az életmű előtt, kutatja annak különböző jelentésrétegeit, valamint a jelenkori művészetre gyakorolt hatásait és utóéletét.

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!