Program


A kis herceg - nem csak gyerekeknek

A kis herceg - nem csak gyerekeknek

Antoine de Saint-Exupéry legismertebb regénye úgy is bemutatja a világot, ahogy látnunk kéne, és úgy is ahogy valójában megmutatkozik. Az előadással is erre törekszünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 20. vasárnap, 14:00

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

A KIS HERCEG nem több és nem kevesebb, mint a lélekig csupaszított emberi természet. Egy magával ragadó történet, amit minimum kétszer kell elolvasni.

Történet egy pilótáról, aki kényszerleszállást hajt végre a Szahara közepén, és az ő látomásáról, a kis hercegről. Ez a tündéri teremtés az egyetlen, aki eltereli a figyelmét a hamarosan bekövetkező napszúrástól, szomj és éhhaláltól. Ő az egyetlen, aki társaságot nyújt neki addig, amíg megjavítja a repülőjét és megmenekül. Mialatt megéljük velük, hogyan ,,szelídítik meg egymást” és meghallgatjuk a kis herceg kalandos útját a pilótáig, mi is elhisszük, hogy nem puszta délibáb volt ő. Igazi barát, aki megtanította: ,,Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan”.

Szereposztás:
A kis herceg................ Tóth Áron
Pilóta........................... Horváth Gábriel
Rózsa, Kígyó.............. Szíjártó Aurélia
Róka........................... Borbáth Ottília
Bolygólakó ember....... Cserdi Zsolt

Rendező: Szitás Barbara

A változás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

bohózat két felvonásban

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!