Program


A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

A HATTYÚK TAVA (élő balettközvetítés)

Liam Scarlett szemet gyönyörködtető 2018-as új produkciója visszatér a Covent Garden színpadára. A Royal Ballet teljes társulatát felvonultató előadás valódi remekmű, melyben az elátkozott szerelmesek története számos felejthetetlen pillanatot nyújt a nézőknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 20:15

Cselekmény
Siegfried herceg egy csapat hattyúra lel vadászat közben. Amikor az egyik hattyú gyönyörű nővé változik, a herceg azonnal szerelembe esik. Odette azonban egy sötét varázslat foglya, aminek köszönhetően csak éjjelente öltheti fel emberi alakját.
A gonosz Von Rothbart, aki Odette átkáért is felelős, saját lányát, Odile-t Odette-nek álcázva próbálja rávenni Siegfridet, hogy törje meg szerelmes esküjét. A megtévesztett Siegfried szerelmet vall Odile-nak, amivel elveszi az esélyt Odette-től, hogy valaha is megtörjön az átka.

Háttér
Liam Scarlett lenyűgöző 2018-as produkciója ebben az évben újra meghódítja a színpadot. Hűen ragaszkodva Marius Petipa és Lev Ivanov szövegkönyvéhez, Scarlett új koreográfiái és John MacFarlane lenyűgöző színpadképe új életet lehelt a világ talán legismertebb és egyben legkedveltebb balettklasszikusába. Az elátkozott szerelmesek örök érvényű meséjében a teljes társulat megcsillogtathatja tehetségét, az új generáiókkal is megismertetve ezt a mesterművet. Csajkovszkij első balettjének szimfonikus sodrása tökéletesen kiegészíti a kitűnő koreográfiát, gondoljunk csak Siegfried herceg és Odile nagy pas de deux-jére a hattyúk tava mellett. Az intimitás és a szenvedély lélegzetelállító egyvelege a koreográfiában megismételhetetlen pillanatokkal ajándékozza meg a nézőket.

Zene: Pjotr Iljics Csajkovszkij
Koreográfus: Liam Scarlett, Marius Petipa és Lev Ivanov nyomán
Díszlet, jelmez: John Macfarlane
Karmester: Koen Kessels

Az előadás hossza: 2 óra 55 perc, két szünettel
Eredeti Nyelven (Felirat nélkül)
12 éven aluliak számára nem ajánlott

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!