Program


A Fejedelem

A Fejedelem

Több mint Háromszáz éve, hogy a Rákóczi szabadságharc befejeződött. Ez a mű a kezdetektől kíséri végig a harcot, a végkifejletig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 11. kedd, 19:30

Egyik szálon bemutatja, milyen módon próbálták a nagyhatalmak, önzőérdekeik szerint kihasználni, felemelni, vagy eltiporni a magyar szabadságharcot. Ezzel párhuzamosan látjuk a fejedelmet, amint ellenlépéseket tesz, használja és kihasználja nemzete érdekében a nagyhatalmak ármánykodását.


A szerzőhármas, 2009-ben Szigetváron bemutatott Zrínyi 1566 című első közös munkájuk óta, – mely 2009-ben egy internetes szavazás alapján elnyerte az év legkiemelkedőbb kulturális eseménye címet –, folytatta a megkezdett utat. www.zrinyi1566.com A Fejedelem című darab, egy olyan államférfinak állít emléket, aki – nézetünk szerint – még mindig nem foglalhatta el az őt megillető történelmi helyet a magyar irodalomban. Az előadás 2011-ben az Agria Nyári Játékok és a Gárdonyi Géza színház közös produkciójaként került bemutatásra. Nem mellékes, hogy ez, az egyetlen olyan egész estét betöltő színházi produkció, mely megemlékezett a Magyar szabadságharc leverésének 300. évfordulójáról. Az egri színművészek mellett, a több mint nyolcvan közreműködőt felvonultató produkcióban, neves fővárosi művészek játsszák a főbb szerepeket.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!