Program


A CSODAKABÁT / Mi legyek ha nagy leszek? A Petőfi Musical Stúdió előadása
2

A CSODAKABÁT / Mi legyek ha nagy leszek? A Petőfi Musical Stúdió előadása

A CSODAKABÁT
Mi legyek ha nagy leszek?
A Petőfi Musical Stúdió előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 14. péntek, 14:00

Stúdióvezető: Bősze Sándorné
Írta és színpadra állította: Borosán Eszter és Potyó Krisztián

Gyerekként mindannyian elképzeljük, milyen lenne valaki más bőrébe bújni és egy másik világban létezni. Aztán felnőttként néha el is felejtjük ezt, amikor valóra válik amiről álmodoztunk. És bár az évek múlnak, bizonyos dolgok nem változnak: a gyerekek képzelete és a játék, amiben eltervezzük, mik lennénk, ha nagyok lennénk... Főként ha a színjátszó raktárából elő-előkerül egy csodakabát!

Ajánlatunk


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!